Ряпа Майрюбен шнийбал

3.18лв.

Бяла, кръгла ряпа. Време за сеитба: от март до август.

Опаковка: 300 гр., (арт. № 0103).

Описание

Сеитбена норма: 50 гр. / 100 кв.м., маса на 1000 семена: 2 – 4 гр., 1 гр. = 250 – 500 семена.