Салата Цикория Палла Росса

3.18лв.

Салата Цикория с червени глави. Време за сеитба – м. май, прибиране на реколтата – през есента.

Опаковка: 800 семена, (арт. № 0502).

Описание

Сеитбена норма: 40 – 60 гр. / 100 кв.м., маса на 1000 семена: 1,6 гр., 1 гр. = 650 семена.