Хеноподиум (Chenopodium toliosum)

3.78лв.

Листата се прибират млади, за да се използват за спанак. След цъфтежа образува вкусни плодовете, подобни на ягода.

Опаковка: 100 семена, (арт. № 1913).

Описание

Сеитба: март – август, 1 гр. = 2 650 семена.

Употреба: може да се използва като спанак. След цъфтежа образува ярко червени, сочни и вкусни плодове.